Afgelopen zaterdag was de Dirk Kuyt Foundation Frame Running Cup in Epe bij AV Cialfo.
De weersverwachting voor deze dag was vrij nat, maar de weergoden waren de framerunners goedgezind. Op één buitje na is het prima weer geweest. Werkelijk uit heel Nederland kwamen framerunners om tegen elkaar te strijden. Pim Brouwers, ambassadeur van Dirk Kuyt Foundation én Dirkie waren er ook.

De deelnemers waren verdeeld over 3 categorieën en 2 leeftijdsgroepen (jeugd en volwassenen). Tijdens de wedstrijden werd er voor iedere meter gestreden, maar tussen de wedstrijden door was de sfeer onderling zeer sportief. Tips en ervaringen werden uitgewisseld en er werd gezellig bijgepraat of een spelletje gedaan.

Voor de inwendige mens was ook zeer goed gezorgd door de Dirk Kuyt foundation. Een heerlijk bakkie verse koffie kon er gehaald worden en er was zelfs een heuse frietwagen geregeld. Om dit geheel vervolgens af te blussen met een heerlijk ijsje. De enige regenbui die toen viel was om deze reden ook geen probleem: die zorgde ervoor dat er even lekker kon worden gegeten.

Na de pauze werden de langere afstanden gelopen door de atleten en daarna konden de medailles worden uitgereikt in de verschillende klassementen.
De uitslagen vind je hier.

Volgend jaar is de Frame Running Cup in Bergen op Zoom. Zodra de datum bekend is, laten we dat natuurlijk weten! Zet je de Cup vast op de de agenda of op het rooster van jouw Frame Running team?

Ramon Storm
Frame Running trainer Rotterdam Atletiek
Team Frame Running Nederland