Onlangs hebben we een mooie donatie van Working Spirit Foundation ontvangen voor extra frames voor onze uitleenpool. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!
Heel hartelijk dank, Working Spirit Foundation!
Waarom zij voor ons gekozen hebben, beschrijven zij hieronder:

“We hebben gekozen voor Stichting Frame Running omdat we geloven in de kracht van sport om levens te veranderen. Veel van onze IT-professionals zijn zelf ouders, en we begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen kansen te bieden om actief en gezond te zijn. Frame Running biedt kinderen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om te sporten en deel te nemen aan een gemeenschap, iets waar wij volledig achter staan.

Daarnaast zijn we als bedrijf zelf ook behoorlijk sportief. We moedigen gezondheid en vitaliteit aan binnen ons team en zien de positieve effecten daarvan dagelijks terug. Met de Paralympische Spelen om de hoek, leek het ons een logisch en inspirerend doel om onze steun aan te bieden aan Stichting Frame Running.

We zijn er trots op dat we via de Working Spirit Foundation ons steentje kunnen bijdragen aan deze geweldige organisatie en hopen dat we zo een blijvende impact kunnen maken in het leven van deze kinderen. Bij Working Spirit geloven we dat iedereen de kans verdient om te stralen, zowel op het werk als daarbuiten.”