Save The Date 19 t/m 26 juli 2023!

Hét Internationale Frame Running Event in Denemarken

Framerunners van over de hele wereld komen dit jaar van 19 tot en met 26 juli samen in Frederiksberg, vlakbij Kopenhagen, voor de Camp&Cup, waar saamhorigheid, sportiviteit en ontmoeten centraal staan. Lekker bewegen, nieuwe vrienden maken en dat allemaal in combinatie met je runningframe.

De week begint met enkele trainingsdagen, waar geoefend wordt op coördinatie, starthouding en alertheid, dit alles ter voorbereiding op de wedstrijden! Tijdens de trainingsdagen wordt je ook geclassificeerd zodat je ingedeeld wordt om te strijden met atleten van het zelfde niveau. Iedereen mag meedoen, van pupil tot senior, mits je geclassificeerd bent. Er wordt gelopen over verschillende afstanden (van 40m t/m 5.000m) dus voor iedereen zitten er wel passende afstanden bij.

Afgelopen jaar was Nederland vertegenwoordigd met acht deelnemers. We hopen dit jaar met meer framerunners mee te doen aan dit geweldige sportevent. Ben jij er ook bij?

Ben je nieuwsgierig geworden, kan je niet wachten, of heb je gewoon vragen hoe e.e.a. in zijn werk gaat? Neem dan contact op met Cor van Brouwershaven, chef d’ équipe van Team Holland. Dit kan via de mail: cor.vanbrouwershaven@aac61.nl of telefonisch: +31 (0)6 1098 6492. Of kom naar de Inspiratiebijeenkomst op 25 maart in Amersfoort. Wij zijn daar ook en gaan een clinic geven met facetten van de trainingen zoals die gegeven worden tijdens de Camp & Cup!