Een superleuke dag beleven, je inzetten voor kinderen met een handicap én extra inkomsten voor jouw project? Dat kan bij de Mega Wandel Marathon!

Georganiseerd door Stichting het Gehandicapte Kind op zaterdag 13 mei in Arnhem. Het wordt een echt wandelfeest voor jong en oud. Met 4 verschillende afstanden (4, 10, 21 en 42 km) is er voor iedereen een uitdaging. Alle routes zijn ook toegankelijk met een rolstoel en runningframe. Wandel mee en laat jullie sportieve uitdaging sponsoren. Samen zamelen we geld in en draag je eraan bij dat kinderen met een handicap mee kunnen doen in de speeltuin, op school en de sportclub. Doen jullie ook mee?

Extra inkomsten met de 50/50-regeling
Als (voormalig) projectpartner van Stichting het Gehandicapt Kind kan je meedoen en gebruik maken van de 50/50-regeling: dat wil zeggen dat 50% van jullie teamopbrengst direct ten goede komt aan jullie eigen project. Doen jullie voor de eerste keer mee met de Mega Wandel Marathon? Dan ontvangt jullie project zelfs eenmalig 75% van jullie teamopbrengst!

En dat bedrag kan lekker oplopen. Lees het verhaal van Monique die meedoet met Team Zorglandgoed Bloemfonteijn.

Schrijf je in vóór 1 mei
Aanmelden kan via de website www.megawandelmarathon.nl

Een startbewijs kost 30 euro, kinderen tot 17 jaar betalen 10 euro.
Elke deelnemer ontvangt hiervoor een startpakket met een:

  • Startbewijs
  • Mega Wandel Marathon T-shirt
  • Mepal waterfles om te vullen en een snack
  • Prachtige wandelroute en entertainment onderweg
  • Mega Wandel Marathon aandenken

Wil je verzekerd zijn van een compleet startpakket, meld je dan aan vóór 1 mei!

Wandelfeest voor iedereen
De Mega Wandel Marathon is het mooiste wandelfeest van Nederland. Dat betekent dat er veel te beleven is op de route. We wandelen langs bijzondere locaties, er is muziek langs de route en er is entertainment voor de kinderen die meedoen.

Er zijn speciale voorzieningen en alle routes zijn toegankelijk voor rolstoel en running frame. We sluiten de dag af met een spetterende slotshow met optredens van Douwe Bob en Monique Smit.

Wil je eerste meer weten, download dan de brochure.

We hopen je te mogen verwelkomen op zaterdag 13 mei!

Hartelijke groet,

Minke Leegwater,  Stichting het Gehandicapte Kind