Om prettig te kunnen Frame Runnen is een goede broek met zeem erg belangrijk. Tot voor kort moesten we het doen met standaard fietsbroeken, maar gezien de andere houding op een running frame als de houding op een racefiets waren deze toch niet helemaal passend.

Na een lange zoektocht en het uittesten van verschillende merken fietsbroeken kwamen we tot de conclusie dat er een kleine verandering zou moeten worden doorgevoerd om de broek beter geschikt te maken. Dus begon de zoektocht naar een bedrijf wat zou willen meedenken.

Zo kwam Reysport in beeld. Een bedrijf in Zeeland wat al jaren in eigen beheer fiets- en schaatskleding maakt. Samen met hen is gekeken welke standaard zeem het meest geschikt zou zijn en hoe deze zeem het best geplaatst kon worden in de broek.

Voor de zeem is gekozen voor een extra lang zeem, zodat deze zowel bij de billen, bij de stuit en bij het schaambot goede bescherming biedt. Daarnaast heeft de zeem een hoge densiteit wat voor een goede en gelijkmatige demping op het zadel zorgt. Ook is de zeem niet te breed en heeft het een goede ergonomische vorm om schuurplekken in de liezen en aan de achterzijde van het bovenbeen te voorkomen.

Belangrijk: zorg dat je een Frame Running broek niet te groot koopt. De broek moet echt behoorlijk strak zitten. Dit is noodzakelijk om de zeem goed op de plek te houden. Want elke zeem zal schuurplekken en druk geven als deze kan verschuiven. Daarnaast draag je een Frame Running broek zonder onderbroek, want ook dat zal schuurplekken geven.

Meer informatie lees je in de flyer. Voor het plaatsen van bestellingen of het aanvragen van een set pasbroeken, kunt u contact opnemen met Reysport, Sportweg 1C, 4471RP Wolphaartsdijk, info@reysport.nl of 0113-581979 / +31 6 51754566.