Petra van Schie en Henriëtte Stemerdink van Frame Running Nederland hebben tijdens de landelijke dag van CP Nederland in mei zowel in de ochtend als in de middag clinics gehouden voor mensen die graag kennis maakten met Frame Running.

Het was een stralende drukbezochte dag in de Maartensschool in Nijmegen! Op het buitenterrein konden verschillende maten running frames worden uitgeprobeerd. Er hadden zich vooraf 18 personen opgegeven om het running frame uit te proberen. Best een behoorlijk aantal! En die zijn ook allemaal wel geweest. De hele dag door werden de frames op enthousiaste wijze uitgeprobeerd. Soms moest men even wachten totdat een frame weer beschikbaar was. Maar met dat mooie weer was het wachten natuurlijk geen probleem!  Er was genoeg enthousiasme te zien.

Volwassenen maar ook kinderen en hun ouders raakten geïnspireerd om aan de slag te gaan met het frame en zich aan te melden bij een vereniging in hun woonomgeving. Ik heb weet van een volwassene die zich inmiddels heeft aangesloten bij de vereniging in Nijmegen.

Fijn om iedere keer weer het enthousiasme te mogen zien!

Marcel Wentink