Iedereen doet mee met de Mega Wandel Marathon

Op zaterdag 25 mei kan iedereen meedoen met het mooiste wandelfeest, ook met je runningframe! Meedoen is niet alleen superleuk, het is ook superbelangrijk. Want samen komen we in actie voor kinderen met een handicap. En als Frame Running AV doe je mee met de 50/50-regeling. Dus 50% van jullie teamopbrengst komt direct ten goede komt jullie Frame Running team. Meld je snel aan!

www.megawandelmarathon.nl

De Mega Wandel Marathon heeft vier routes waar je uit kan kiezen: 4, 10, 21 en 42 km. Elke deelnemers kiest de afstand die bij je past. Alle routes zijn toegankelijk voor running frame en rolstoel. Zo kan iedereen meedoen. Het start-finishterrein is op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Daar is van alles te beleven met muziek, spel en entertainment. De routes gaan langs bijzondere plekken in Arnhem. Voor elke deelnemer is er een startbewijs, T-shirt en verrassing na afloop.

Meld je team en laat je sponsoren.

Button: Meld je aan >>

Waarom meedoen?

Door samen in actie te komen halen we zoveel mogelijk geld op voor kinderen met een handicap zodat zij niet worden buitengesloten en mee kunnen doen in de speeltuin, op school en bij de sportclub. Zo kunnen we bijvoorbeeld nog meer kinderen kunnen laten meedoen en genieten van atletiek en Frame Running. De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind.

Meer over de 50/50-regeling

Als Frame Running AV maak je gebruik van de 50/50-regeling. Wandelen jullie een extra running frame bij elkaar?

Lees meer >>

https://www.megawandelmarathon.nl/voor-onze-projectpartners