Lees hieronder het verslag van de Inspiratiebijeenkomst 2020!

AMERSFOORT – 12 SEPTEMBER. Zo’n vijftig trainers, buurtsportcoaches, verenigingsbestuurders, atleten, vertegenwoordigers van goede doelenfondsen en andere geïnteresserden waren afgelopen 12 september aanwezig om zoveel mogelijk inspiratie op te doen over Frame Running!

Binnen in het clubhuis was een theoriesessie waarin alle nieuwe ontwikkelingen werden besproken. Buiten was een kleine informatiemarkt met verschillende nieuwe modellen running frames. Sommige al kant en klaar, andere nog als prototype. Ook was er een orthopedisch instrumentmaker aanwezig en was informatie over goede doelenfondsen te krijgen. Op de baan werden demonstratietrainingen gegeven door 2 trainers van Frame Running Nederland. Alle deelnemers zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes en gingen vol inspiratie en met een inpspiratieboek naar huis. Volgend jaar organiseren we begin september weer een inspiratiebijeenkomst!

De inspiratiebijeenkomst werd mogelijk gemaakt door het Foppe Fonds, Stichting het Gehandicapte Kind, FNO Klein Geluk en Fonds SGS.