Een avond vol inspiratie, uitwisseling en een koffer vol ideeën en kansen.

Benieuwd naar wat Samen Sporten kan doen op jouw vereniging? Kom dan op woensdag 19 april 2023 naar de regionale inspiratiebijeenkomst in Vught. Stichting het Gehandicapte kind organiseert een inspirerende workshop voor trainers en bestuursleden. Wat kan samen, wat heb je ervoor nodig? Een avond vol inspiratie, uitwisseling en een koffer vol ideeën en kansen.

Wat kun je verwachten?
Met Samen Sporten, Frame Running Kids laten we zien wat Samen Sporten doet voor je vereniging. Voor je sporters met een beperking én je sporters zonder beperking. Tijdens evenementen, op of rond de trainingen en ook daarbuiten. Deelnemers worden meegenomen in praktijkvoorbeelden en er is volop ruimte voor uitwisseling en inspiratie. Na afloop weet je wat je als trainer en bestuurder nodig hebt om dit mogelijk te maken. Ook ben je bewust van de kansen die Samen Sporten biedt voor trainers en sporters en weet je hoe je anderen hiervoor kunt enthousiasmeren.

Schrijf je in!
Meld je aan voor deze inspirerende avond in Vught. De workshop wordt gegeven door Sybrigje Westerhof. Sybrigje is een ervaren opleider van de atletiekunie.

Waar: Vughtse Sportclub Prins Hendrik, Vught
Tijd: 19.00-22.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee)
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.
Aanmelden kan via de website van Stichting het Gehandicapte Kind

Mocht je interesse hebben in de workshop maar niet kunnen op 19 april, mail dan naar svanbaar@gehandicaptekind.nl. Mogelijk komen we volgende keer naar jouw vereniging.

gehandicaptekind-framerunning