Het allerleukste kidsfestival voor het hele gezin: op zondag 4 juni vindt de 3de editie van De Grote Samenspeeldag plaats in Fort de Batterijen in Nieuwegein. Kaartjes kosten € 4,50 voor de hele dag en zijn nog beschikbaar, dus nodig je team uit en kom met z’n allen!

Ook dit jaar zit het programma van De Grote Samenspeeldag boordevol creatieve en sportieve activiteiten voor alle kinderen. Er zijn optredens van artiesten en er kan samen muziek gemaakt worden. Er is een Gamestation waar ieder kind virtueel kan racen, schieten en rennen. Kinderen kunnen circustrucs leren en goochelen met een echte goochelaar. Ook kunnen ze suppen, kanoën of in de windsurfsimulator. Op het terrein wordt verder druk geknutseld, geschminkt, geklommen, gedanst en gezongen. Samen spelen met anderen staat natuurlijk voorop.

Het festival wordt georganiseerd door De Speeltuinbende, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Het is ook zeer geschikt én toegankelijk voor kids met een beperking. Zo kan iedereen samen spelen, feesten en genieten! Is jouw Frame Running team er ook bij?

Meer weten en kaarten bestellen?
Kijk dan op de website van de Speeltuinbende.

Locatie: Fort de Batterijen, Nieuwegein
Tijd: van 11:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 4,50 per persoon voor de hele dag