Het tweejarige project ‘Runningframe’ van Dr. Eline Bolster, docent en onderzoeker bij de master Kinderfysiotherapie van de Hogeschool Utrecht is afgesloten.
Lees hier de Running Frame nieuwsbrief over wat het project allemaal heeft opgeleverd. Wil jij posters, stickers voor op het frame of waaiers hebben? Dat kan! Mail dan naar eline.bolster@hu.nl.

Het doel van dit project was om jonge kinderen (met ernstige beperkingen) te stimuleren om een frame te gebruiken in het dagelijks leven bijvoorbeeld bij het spelen of wandelen.
Er zijn 4 tools tijdens dit project ontwikkeld: 1) poster bijvoorbeeld voor revalidatiecentra of kinderfysiotherapie praktijken die inspireert 2) kennisclips die laten zien hoe je het frame kunt instellen en kunt gebruiken, 3) stickers voor op het frame met qr codes waardoor je de filmpjes kan zien over het instellen van het frame en 4) waaier met foto’s en quotes die laat zien wat je allemaal met een frame kunt doen.
Deze tools moeten ervoor zorgen dat 1) iedereen het frame kent 2) duidelijk is wat je allemaal met een frame kunt doen en 3) het instellen van het frame makkelijker wordt.