Met de zomervakantie voor de deur begint ook heel langzaam het moment om vast weer aan het nieuwe seizoen te denken. Stichting het Gehandicapte Kind heeft inmiddels van verschillende verenigingen mooie projectaanvragen gekregen die er aan bijdragen dat kinderen met en zonder beperking samen kunnen sporten of elkaar regelmatig ontmoeten op de vereniging.

Voor iedereen die in de drukte van het seizoen geen tijd heeft gehad om een aanvraag in te dienen of bij wie de zomer het moment is om na te denken over nieuwe plannen bieden we de mogelijkheid om deze zomer alsnog een projectaanvraag in te dienen.

Het is mogelijk een aanvraag in te dienen voor projecten die er aan bijdragen dat kinderen met en zonder beperking elkaar regelmatig ontmoeten op de vereniging. Dit kan door samen te sporten, maar ook door het toegankelijk maken van het clubgebouw of activiteiten te organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ook is er de mogelijkheid om advies op maat te krijgen bij jou op de vereniging. Dit is zowel geschikt voor beginnende verenigingen als verenigingen die al langere tijd bezig zijn met Frame Running en meer verdieping willen op het gebied van Samen Sporten. Een ervaren opleider van de atletiekunie komt bij jouw vereniging langs en stemt in overleg het begeleidingstraject af.

Heeft jouw vereniging een goed idee maar weet je niet hoe je dit concreet omzet naar een projectplan neem dan contact op via samensporten@gehandicaptekind.nl. Of deel direct je plan of idee via het vooraanvraagformulier op onze website.

Kijk voor concrete tips over Samen Sporten op Samen Sporten bij jouw vereniging | Stichting het Gehandicapte Kind