We zijn super blij te kunnen delen dat we vanuit Stichting het Gehandicapte Kind een toekenning hebben gekregen voor projectjaar 3 van Frame Running Kids. Stichting het Gehandicapte Kind is al sinds 2015 dé sponsor voor Frame Running in Nederland en voor Frame Running Nederland in het bijzonder.

Dit is ook gelijk een moment om even terug te blikken op de afgelopen jaren. Waarin we samen al veel hebben bereikt, zoals:

  • Een groot groeiend aantal atletiekverenigingen waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen sporten.
  • De ondersteuning en inspiratie voor verenigingen die willen starten met Frame Running of een stap verder willen zetten met inclusief sporten. Dit jaar hopen we de 50ste atletiekvereniging te ondersteunen om Frame Running mogelijk te maken.
  • Zichtbaarheid geven aan Frame Running en inclusief sporten, zodat steeds meer kinderen en ouders hiermee bekend worden.

Dit met als doel om zoveel mogelijk kinderen met en zonder beperking samen het plezier te laten beleven van atletiek. Ze het gevoel geven dat ze bij de vereniging horen en na afloop van de training met een big smile naar huis te gaan.

Of zoals Petra van Schie het zo mooi verwoordt in dit artikel ‘Als een kind echt voor de eerste keer start met Frame Running dan zie je ze eigenlijk altijd lachen.’

Stichting het Gehandicapte Kind is heel blij met de mooie samenwerking, onze gedrevenheid en enthousiasme, en dat is geheel wederzijds.  Op naar weer een mooi nieuw seizoen!