De zomervakantie is voorbij! Het sportseizoen is weer begonnen en alle velden, zalen en fitnessscholen stromen vol met enthousiaste sporters. Voor veel mensen met een beperking geldt dat ze wel willen bewegen en sporten, maar dat het reizen naar de sportlocatie vaak moeilijk is.

Sinds april rijdt er een speciale Dirk Kuyt Foundation vervoersbus rond in de regio Zuid-Holland om mensen met een beperking gratis naar hun sportaccommodatie te brengen. De bus is in principe bedoeld voor iedereen met een beperking: jong of oud, alleen of in een team. Dus heb je met je club een kampioenschap aan de andere kant van het land, een training op locatie of wil je in je eentje naar de paardrijdvereniging gaan, laat het weten en vraag onze bus aan om je te brengen.

Zelfvertrouwen en energie

Vanuit de visie van de Dirk Kuyt Foundation om sport en sportplezier voor iedereen toegankelijk te maken is deze prachtige bus ingezet om iedereen de kans te geven bij de sportaccommodatie te komen. Sport is zo belangrijk, zeker voor mensen met een beperking. Het maakt je spieren sterk, het verbroedert en geeft je zelfvertrouwen. Sport geeft energie. Daarom proberen we ervoor te zorgen dat iedereen die wil sporten die kans ook krijgt.

Wil je gebruik maken van onze vervoersbus? Meteen doen! Ga naar de website en doe hier een aanvraag, en veel plezier met sporten!!