Met toestemming van Hilma delen we hier het verslag dat zij over de Dirk Kuyt Foundation Regiocompetitie die op 1 juni 2024 in Rotterdam werd gehouden, heeft geschreven:

Dirk Kuyt Foundation Foundation regiocompetitie:
Vroeg wakker geworden, vandaag is het raceday.

Vrijdagavond had ik alles klaargezet. Dus maar ontbijten en broodjes maken. Voor de zoveelste keer kijken of ik alles heb. Dan ga ik mij in die strakke wielrenbroek hijsen. Met 1 hand is dat een flinke worsteling, maar ik win en dat is dus mijn eerste overwinning vandaag en ik moet lachen bij de gedachte, ik zie mij al met een champagnemoment.

Als ik alles op mijn schoot verzameld heb rol ik naar mijn puber en zeg dat ik ga. Succes mam, veel plezier hoor ik van onder de dekens. Dan klim ik in de auto, ik krijg een appje van mijn maatje. Ze kan niet mee maar denkt aan mij. Erg vroeg vertrek ik, want alleen is toch wel een ding; zo zonder mijn vaste hulp voel ik mij onthand. Het is gelukkig in Rotterdam, dus een plek die ik ken. Na tijdje mensen kijken en wat tot rust komen, is de trainer er en dan voel ik mij beter en geruster. Martin komt aan en doet meteen wat werkzaamheden aan het materiaal. Zo zet hij mijn rem eindelijk aan de goede kant en checkt de bandjes.
Dan aanmelden bij Jacqueline en mijn startnummer ontvangen. Timo, Kevin en ik werken een broodje naar binnen want het is bijna tijd.

Aan de start is er een leuke sfeer en dankzij de strakke coördinatie van Jacqueline staat iedereen op het juiste moment klaar. Wat is het toch gezellig en wat een sfeer, iedereen kletst met iedereen en moedigt iedereen aan. Eigenlijk doen de tijden er niet toe. Tijdens de wedstrijd willen we van elkaar winnen, maar in de tijden willen we vooral van onszelf winnen. Misschien is dat wel de kracht van de dag, ja we hebben het plezier van de wedstrijd maar niemand wordt vergeleken met een ander.

We maken een groepsfoto, dat vind ik echt een leuke herinnering en hoewel mijn medestrijders gemiddeld een kwart van mijn leeftijd hebben, hebben we allemaal een heerlijke dag gehad en veel gelachen in de buitenlucht. Iedereen bedankt voor de goede zorgen en het organiseren.