Medewerkers van Revalidatiecentrum Merem in Hilversum hebben het volgende verslagje geschreven over de Frame Running clinic op maandag 11 maart 2024:

‘Gisteren hebben we een inspirerende clinic gehad. In samenwerking met fysiotherapeuten van Frame Running Nederland en Dirk Kuyt Foundation, hebben enthousiaste revalidanten de wereld van Frame Running verkend: een unieke vorm van revalidatie voor mensen die allemaal in meer of mindere mate beperkt zijn in het lopen. Revalidanten van jong tot oud waren aanwezig en na een korte uitleg zat de snelheid er meteen goed in door de gymzaal.

“Wat een geweldige uitvinding is dit! Mijn doel is om uiteindelijk weer snel te kunnen lopen. Frame Running is hiervoor een mooi startpunt, want je leunt op het frame waardoor je geen angst ervaart om te vallen.”, aldus een enthousiaste revalidant. Iedereen bedankt voor deze leuke clinic!’

Met een tevreden gevoel kijken de therapeuten terug op de clinic. Zij hebben enthousiaste reacties gehad en het running frame dat zij nog even kunnen lenen wordt nog regelmatig gebruikt. Wil jij ook zo’n clinic op jouw revalidatiecentrum? Neem dan contact op via info@framerunning.nl.

Deze clinic werd mogelijk gemaakt door Dirk Kuyt Foundation.

Dirk Kuyt Foundation ondersteunt het project Frame Running voor volwassenen | Frame Running