Maandag 29 januari 2024 hebben wij bij WoonMere enorm genoten van de clinic Frame Running mogelijk gemaakt door Frame Running Nederland en FNO Klein Geluk.

De clinic kwam tot stand door de Open Dag van de Johan Cruyff Foundation in september 2023. Daar was Frame Running Nederland met een aantal running frames aanwezig. Al snel werd het eerste contact gelegd.

In de parkeergarage van WoonMere in Almere stonden de mensen van Frame Running Nederland klaar met een aantal running frame in allerlei kleuren en maten. Dankzij deskundige hulp kon iedere bewoner die wilde, op een op maat gezet running frame rijden.

De bewoners hebben er echt van genoten. De meeste gingen er als een speer van door met een lach op het gezicht. Er is zelfs iemand de helling van de parkeergarage op en af gegaan!

Bijna alle bewoners wilden het wel nog een keer doen. Wij hebben twee running frames te leen mogen houden waar in ieder geval één dame lekker veel gebruik van maakt. Het was top, voor sommigen misschien wel het begin van een nieuwe sport.

Dank aan Frame Running Nederland voor het mogelijk maken van deze clinic en het beschikbaar stellen van de running frames.

Namens de bewoners, Milou van der Weerd en Frans Harms

Deze clinic is mogelijk gemaakt door financiering van FNO Klein Geluk