Drie jaar geleden hebben wij een onderzoek gedaan naar de effecten van Samen Sporten op de club voor kinderen met een beperking.

Nu willen wij – Stichting het Gehandicapte Kind en Frame Running Nederland – opnieuw kijken wat de ontwikkelingen zijn. Helpen jullie weer mee de vragenlijst zo breed mogelijk te verspreiden onder ouders van kinderen die framerunnen op de reguliere atletiekvereniging?

Hoe?
Deel de website-informatie en vragenlijst met de ouders per app of e-mail. Of download de flyer en geef deze aan de ouders mee.

Win een schaatsuitje!
Komt de eerste ingezonden vragenlijst van jullie vereniging? Of komen de meeste vragenlijsten van jullie vereniging? Dan winnen jullie met jullie trainingsgroep een gezellig Samen Schaatsen “vrij schaatsen” uitje inclusief warme chocomelk en een versnapering op de ijsbaan in jullie buurt. De uitslag maken wij na 15 mei aan de winnaars bekend.

Natuurlijk, zijn jullie altijd welkom om zelf te gaan schaatsen op 1 van de 16 ijsbanen in de buurt die aan Samen Schaatsen doen.

Impact van Frame Running op de reguliere atletiekvereniging
Dankzij de vragenlijst komen we meer te weten over wat kinderen en ouders belangrijk vinden en welke impact het Frame Runnen bij de atletiekvereniging heeft voor een kind met een beperking. Hierdoor kunnen we jullie, als verenigingen, beter ondersteunen en aansluiten bij de behoeften van kinderen met een beperking.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen via samensporten@gehandicaptekind.nl

Alvast ontzettend bedankt voor jullie hulp!