Workshop Samen Sporten. Goud voor trainers en sporters.

In 2024 gaat Stichting het Gehandicapte Kind in samenwerking met de Atletiekunie de workshop Samen Sporten aanbieden.

Met de Workshop Samen Sporten laten we zien wat Samen Sporten doet voor je vereniging. Voor je sporters met een beperking én je sporters zonder beperking. Tijdens evenementen, op of rond de trainingen en ook daarbuiten. Deelnemers worden meegenomen in praktijkvoorbeelden en er is volop ruimte voor uitwisseling en inspiratie.

Sport maakt vitaal. Sport brengt mensen bij elkaar.
Dit geldt voor reguliere sporters maar ook voor sporters met een beperking.

“Samen Sporten is niet alleen leuk maar ook waardevol. Voor alle atleten. Of je nu op een frame zit of zonder frame. Alle atleten doen mee. Worden uitgedaagd en zijn zich – binnen ieders mogelijkheden – aan het ontwikkelen en aan het verbeteren”.

Na afloop weet je wat je als trainer, maar ook als bestuurder, nodig hebt om dit mogelijk te maken. Ben je je bewust van de kansen die Samen Sporten biedt voor trainers en sporters en weet je hoe je anderen hiervoor kunt enthousiasmeren.

Waar? Den Haag, Hengelo en Maastricht
Wanneer? Tussen 1 april en 30 juni 2024
Wie? Trainers (zowel regulier als g-trainers), bestuurders, vrijwilligers.
Licentiepunten? Voor trainers met een licentie van de Atletiekunie wordt deze workshop gewaardeerd met 2 licentiepunten.

De organisatie van deze inspiratie workshop is in handen van Stichting het Gehandicapte Kind. De workshop wordt gegeven door Sybrigje Westerhof. Sybrigje is een ervaren opleider van de Atletiek Unie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. Voor trainers met een licentie van de Atletiekunie wordt deze workshop gewaardeerd met 2 licentiepunten.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in deze workshop? Stuur dan een mail naar samensporten@gehandicaptekind.nl. We zullen je dan toevoegen aan de geïnteresseerden lijst.