Op zaterdag 30 maart 2024 werd alweer de 7de Frame Running Inspiratiedag gehouden, dit keer weer bij AV Triathlon in Amersfoort.
Vele trainers, atleten en andere belangstellenden werden bijgepraat over de stand van zaken rondom Frame Running in Nederland, de regiocompetitie, de Cup, de Camp&Cup in Denemarken, de nieuwe Frame Running broeken en verzekering voor je frame. Stichting het Gehandicapte Kind trakteerde op heerlijke taartjes bij de koffie of thee, omdat er inmiddels 50 atletiekverenigingen zijn met een mogelijkheid om aan Frame Running te doen.

In de middag konden de trainers en atleten deelnemen aan een of meerdere workshops naar keuze: Samen Sporten, sprinttraining en/of krachttraining. Daarnaast was er gelegenheid om stands van leveranciers van frames te bezoeken, of elkaar te ontmoeten. Aan het eind van de dag werd er per vereniging een prachtig vormgegeven Inspiratieboek uitgedeeld, met grote dank aan Stichting het Gehandicapte Kind. En zo vertrok rond 16.00 uur iedereen vermoeid maar voldaan!