Zorg en Zekerheid is een onafhankelijke regionale zorgverzekeraar en dat al bijna 200 jaar. Sinds kort steunen zij ook Frame Running – iets waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Lees hieronder het bericht van Zorg en Zekerheid over Frame Running!

“Het is onze missie onze verzekerden te motiveren gezond te leven en wanneer zij zorg nodig hebben, te garanderen dat kwalitatief goede zorg toegankelijk en betaalbaar is.
Wij zijn bijzonder lokaal. Een zorgverzekeraar van hier. Met hart voor de omgeving en iedere gemeente, wijk, buurt en inwoner daarbinnen. We weten wat er speelt, we behartigen de lokale belangen en werken samen met alle betrokkenen, we ondersteunen lokale initiatieven en verrijken buurten samen met de bewoners.

Frame Running is één van die initiatieven. Stichting Zorg en Zekerheid maakt ruimte voor innovatie door het stimuleren en financieren van projecten ter verbetering van de gezondheidszorg in de meest brede zin. Met de bijdrage van o.a. Zorg en Zekerheid kunnen straks 9 nieuwe Frame Runninggroepen starten bij reguliere atletiekverenigingen, is het ‘Maatjesproject’ van start en kunnen 50 Frame Running atleten meedoen aan sportevenementen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen aan de gezondste versie van zichzelf kan werken, ondersteunen we dit mooie initiatief. Zo wordt Frame Running straks ook mogelijk bij jou in de buurt.”

Foto: Zorg en Zekerheid Circuit seizoen 2019-2020 – Fotografie Sabine Henzing.