Arnoud Edelman Bos MSc | Frame Running

Arnoud Edelman Bos MSc.

Functie
Junior onderzoeker Amsterdam UMC
Bewegingsagoog
Bewegingswetenschapper

Over Arnoud

Mijn naam is Arnoud Edelman Bos, ik ben bewegingsagoog en  bewegingswetenschapper, ik woon in Waalwijk en ben sinds 2013 betrokken bij Frame Running Nederland. Tevens ben ik secretaris van de Stichting Frame Running Nederland.
Vanuit een stageproject ben ik in contact gekomen met Frame Running en sindsdien ben ik me in gaan zetten voor het bekendmaken van Frame Running in Nederland. Dat doen we door workshops en cursussen aan te bieden aan revalidatiecentra, mytylscholen en Frame Running trainers en door aan te sluiten bij sportdagen bij o.a. atletiekverenigingen. Dit promoten van Frame Running in Nederland heb ik tot 2020 gedaan, waarna ik aan de slag gegaan ben met wetenschappelijk onderzoek naar Frame Running.
Het allermooiste is dat we met Frame Running de mogelijkheid bieden om te sporten aan diegenen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Het zichtbare plezier wat wordt ervaren als de atleten gebruik maken van een running frame, dat geeft mij enorm veel energie. Ik vind het erg mooi om Frame Running te hebben zien groeien van het begin tot waar het nu is en kijk ernaar uit om nog velen in de toekomst het plezier van een running frame te kunnen laten ervaren.
Naast mijn werk voor Frame Running ben ik actief als bewegingsagoog en kwartiermaker ‘beweeggericht leefklimaat’ bij Stichting Zorgcentra Rivierenland en maak ik in mijn vrije tijd graag wandelingen in de bossen en ga ik als ik de tijd heb graag een eindje mountainbiken.

Neem contact op met Arnoud

Naam*
Max. bestandsgrootte: 50 MB.