Elske Warners | Frame Running

Elske Warners

Functie
Sportconsultant
Trainer/coach

Over Elske

Ik ben Elske Warners, eigenaar van 2Move&More, werkzaam op verschillende vlakken in de sport. Ik ben onder andere projectleider van het project Super COOL! Lelystad, coördinator sportakkoord, trainer/coach, consultant en beleidsmedewerker Sport. Daarnaast ben ik ook nog vrijwilliger bij AV Spirit Lelystad. Ik ben vroeger zelf fanatiek wedstrijdatleet geweest en opgegroeid met topsporters. Sport is iets dat bij mijn leven hoort, waar mijn passie ligt en dat ik niet zou willen missen.

Mensen het plezier van sport en bewegen laten beleven is heel erg mooi. Zeker als dat mensen zijn voor wie sporten een grotere drempel is dan voor anderen. Kan niet bestaat voor mij niet, ik kijk graag naar hoe iets wel kan. Gewoon waar gewoon kan en aangepast waar nodig. Iedereen moet kunnen mee doen op zijn of haar eigen niveau en daar onderdeel van zijn is voor mij het mooiste dat er is. Sport is gezond, sport is sociaal en sport verbindt, dat moet voor iedereen mogelijk zijn.

Frame Running biedt mogelijkheden voor mensen met een beperking die anders niet of nauwelijks aan sporten toekomen. Met Frame Running bieden we de mogelijkheid om met een hulpmiddel toch te kunnen sporten, onderdeel uit te maken van een groep en van een vereniging, net zoals mensen zonder beperking. Voor mij is dat de reden dat ik mij heb verbonden aan Frame Running Nederland en mij inzet om deze sport door heel Nederland te implementeren.

Neem contact op met Elske

Naam*
Max. bestandsgrootte: 50 MB.