Henriette Stemerdink MSc | Frame Running

Henriëtte Stemerdink MSc

Functie
Kinderfysiotherapeut
Bewegingswetenschapper
Projectmedewerker Frame Running Nederland
Frame Running trainer AV Triathlon

Over Henriëtte

Mijn naam is Henriëtte Stemerdink, ik woon in Amersfoort en ik ben kinderfysiotherapeut bij Amsterdam UMC en bewegingswetenschapper. Sinds eind 2019 ben ik projectmedewerker bij Frame Running Nederland. In mijn werk als kinderfysiotherapeut kom ik soms kinderen tegen, die graag willen sporten, maar die geen geschikte sport kunnen vinden. Als moeder van twee onbezorgd sportende kinderen vind ik dat lastig, ik gun iedereen een fijne sport en sportomgeving.

Toen ik hoorde over Frame Running, bleek dat voor veel van die kinderen een geschikte sport. Er was toen nog geen Frame Running club in Amersfoort. Samen met een collega zijn we in 2018 in onze vrije tijd begonnen met het opstarten van een Frame Running groep bij AV Triathlon in Amersfoort. Ons Frame Running groepje groeit gestaag en is heel divers, toch is het een hecht team en echt onderdeel van de vereniging.

Als Frame Running trainer vind ik het superleuk om mensen met plezier te laten sporten en om een atleet uit te dagen zijn eigen prestatie te verbeteren. Nog leuker vind ik het, als het lukt om mensen samen te laten sporten en elkáár te laten aanmoedigen.

Dat vind ik het mooie van Frame Running, ieder kan het op zijn eigen niveau doen en toch is het leuk om sámen te doen.

Neem contact op met Henriëtte

Naam*
Max. bestandsgrootte: 50 MB.