Sietske de Weers MSc | Frame Running

Sietske de Weers MSc.

Functie
Bewegingsagoog
Adviseur Frame Running Nederland

Over Sietske

Ik ben Sietske de Weers en was tot en met 2019 als projectmedewerker actief bij Frame Running Nederland. Nu ben ik vrijwilliger en help ik om Frame Running nóg groter en mooier te maken.
Ik werk bij het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport op de directie Sport waar ik me bezig houd met Inclusief sport en bewegen. Frame Running is daar een prachtig voorbeeld van!

Vanaf de eerste keer dat ik een running frame zag ben ik dolenthousiast over dit sporthulpmiddel. Er zijn zoveel mensen die hierdoor kunnen lopen of rennen en daardoor niet alleen kunnen meedoen aan sport, maar ook in het dagelijks leven een wandelingetje kunnen maken of een brief op de post kunnen doen en dat is zo belangrijk! Het is daarnaast ontzettend mooi dat we dit als atletieksport in Nederland hebben kunnen introduceren.

Zelf heb ik het running frame een tijdje gebruikt om weer te kunnen starten met hardlopen na een blessure. Frame Running zorgt ervoor dat écht bijna iedereen mee kan doen en dat maakt het zo ontzettend leuk, belangrijk en bijzonder voor mij.

Neem contact op met Sietske

Naam*
Max. bestandsgrootte: 50 MB.