Ontvang € 5.000 voor jouw club!

Graag willen we met jullie delen dat er (weer) een fantastische kans is om een projectaanvraag van maximaal € 5.000 in te dienen bij Stichting het Gehandicapte Kind.

Samen dromen we van een samenleving waarin kinderen, ongeacht hun achtergrond of beperking, zij aan zij opgroeien en samen sporten. Door samen te sporten, leren kinderen van elkaar en groeien ze op in een omgeving waar diversiteit wordt omarmd. Sport gaat niet alleen over fysieke training; het gaat ook over het gevoel van verbondenheid, het delen van plezier en het samen beleven van avonturen op de vereniging.

Stichting het Gehandicapte Kind ondersteunt projecten die ervoor zorgen dat kinderen met en zonder handicap samen kunnen sporten, spelen en leren. Voor het derde jaar op rij stellen we daarom maximaal € 5.000 beschikbaar per atletiekvereniging die Frame Running aanbiedt of wil opstarten, en die een goed plan heeft om inclusiviteit te bevorderen.

Belangrijk om te weten: stuur vóór 31 maart 2024 jouw projectplan en begroting naar samensporten@gehandicaptekind.nl onder vermelding van ‘Call Framerunning Kids jaar 3’. Na goedkeuring nodigen we je uit om je aanvraag officieel in te dienen via ons aanvraagportaal tussen 1 en 15 april 2024. We kunnen niet wachten om jullie ideeën te horen!

Ben je benieuwd of jouw initiatief in aanmerking komt? Bekijk de bijlage voor meer informatie zoals de criteria en laat je inspireren door voorbeelden van andere geweldige projecten die we eerder hebben gesteun

Laten we samen bouwen aan een inclusieve sportomgeving waar alle kinderen kunnen schitteren, ongeacht hun achtergrond of beperking!