De zomer een rustige tijd? Niet voor RaceRunning! Deze zomer waren er maar liefst 3 grote RaceRunning evenementen in Europa, en RaceRunning Nederland was erbij!

Tijdens de Camp & Cup in Denemarken wist Colin van Tricht al 3 wereldrecords binnen te slepen voor Nederland. Na een wedstrijd in Doncaster in Engeland is hier een record op de 800 meter aan toegevoegd! Colin is in zijn leeftijdsklasse (U14) en handicap klasse (RR2): recordhouder op de 100, 200 en 400 en de 800 meter! Lees hier het verslag over de Camp & Cup.

Het waren echter niet alleen de wereldrecords voor Nederland die deze zomer belangrijk waren. Een groot en belangrijk toernooi voor RaceRunning wereldwijd als sport was het Europees kampioenschap Para Atletiek in Berlijn. Hier was RaceRunning voor het eerst een paralympisch onderdeel! Doordat RaceRunning een paralympisch onderdeel is geworden kan de sport zich verder ontwikkelen! We houden jullie op de hoogte!

Tijdens de CPISRA world Games in Sant Cugat in Spanje was een groot internationaal deelnemersveld aanwezig. Wil je hier meer over weten kijk dan hier op de Facebook pagina!